marți, 28 ianuarie 2014

Pensiunea Cris, oaza de liniste

Pensiunila Cris din Vatra Dornei, ofera servicii de cazare de foarte buna calitate, la cele mai bune preturi posibile. Facand fata concurentei, aceasta pensiune isi atrage clientii prin ospitalitatea si respectul pe care personalul il are fata de client, facandu-l pe acesta sa se simta ca acasa. Foarte politicos, personalul este disponibil 24 de ore din 24, si sta la dispozitia fiecarui oaspete.


Pensiunea Cris din statiunea Vatra Dornei isi tine clientii aproape prin calitatea pe care serviciile de cazare o ofera. Fiind plasata intr-un loc minunat, unitatea de cazare ofera de la majoritatea camerelor un peisaj montan deosebit, specific muntilor Bucovinei. Mai ales iarna, cand totul este acoperit de alb, linistea iti da senzatia ca poti auzi chiar si fulgii de nea cum ating pamantul. Atmosfera care predomina in interiorul pensiunii Cris din Vatra Dornei este de nediscutat. Camerele sunt si vor fi intotdeauna aerisite pentru venirea noului musafir. Lenjeriile sunt schimbate si calcate zilnic, pentru a pastra curatenia. De obicei, fiecare camera a pensiunilor dispune de obiecte sanitare, halate de baie, si numeroase obiecte ornamentale, pentru a diversifica interiorul incaperilor.


Daca nu aveti alt plan pentru un weekend, si vreti sa va petreceti timpul in familie cu cei dragi, apelati cu incredere la pensiunea Cris din Vatra Dornei, si veti gasi intelegere in orice moment al zilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu