marți, 28 ianuarie 2014

Cazare la cele mai bune preturi

Cazarea in Vatra Dornei inseamna pentru fiecare turist care viziteaza Bucovina o oaza de liniste si de relaxare, dupa zile grele de munca. Cei ce vin si se cazeaza la pensiunea Cris din Vatra Dornei, au parte numai de o experienta de neuitat. Conditiile sunt pe cat se poate de bune. Proprietarii au grija sa satisfaca si sa implineasca fiecare dorinta a clientului, asigurandu-se ca acesta va pleca impacat acasa.

Proprietarii au reusit sa atinga de-a lungul timpului performanta de a imbina cu succes luxul si tarifele, astfel incat oaspetii sa aiba parte de un sejur minunat, la cel mai bun pret. Oferta bogata ofera clientilor sansa de a servi masa gratuit pe timpul sederii. Fiecare camera este utilata cu tot necesarul, de pilda aer conditionat, obiecte sanitare, halate de baie si multe altele. 


Restaurantul ofera si ele de asemenea musafiriilor sansa de a gusta din mancarurile specifice Bucovinei. Bucatele sunt intotdeauna proaspete si servite in cel mai scurt timp de catre personalul care are un comportament deosebit de respectuos. Astfel, clientii se vor simti ca acasa.

Daca doriti sa petreceti un weekend sau un concediu la munte, cazarea in Vatra Dornei ka pensiunea Cris va sta la dispozitie 24 de ore din 24, cu servicii de cazare la cele mai inalte standarde, si cele mai bune preturi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu