marți, 28 ianuarie 2014

Cazare minunata la Pensiunea Cris

Avantajele cazarii la pensiunea Cris din Vatra Dornei, sunt nenumarate. Turistii care aleg sa mearga sa-si petreaca un concediu la o aceasta minunata pensiune din Vatra Dornei, vin inapoi acasa impliniti ca au trait o experienta de neuitat. Acestia au impartasit gandurile bune si parerile pozitive si apropiatilor, recomandand serviciile de cazare din Vatra Dornei.

Turistii care au vizitat Vatra Dornei si s-au cazat la pensiunea Cris din incinta statiunii, au avut parte numai de bucurii. Bucuriile acestea constau in liniste, ordine si bun gust. Interiorul cladirii si atmosfera ce pluteste in aer si in orice incapere, aduce pe fata orcarui client un zambet.





Pe perioada sederii, oaspetii se vor putea bucura de camere cu pat simplu, dublu sau matrimonial. Fiind complet utilate cu sistem de aer conditionat, televizoare mari, frigidere si obiecte sanitare, camerele nu vor lasa clientul sa simta lipsa la nimic. Personalul pensiunii se poarta de fiecare data cu bun simt, aratat respectul cuvenit. 

Restaurantul pensiunii Cris din Vatra Dornei este destul de incapatoare, oferind prin spatiul lor ocazia de a organiza evenimente importante precum nunti sau botezuri. Pensiunile din Vatra Dornei detin parcare proprie, spatii de agrement, parcuri destinate copiilor si multe altele.

Asadar, daca aveti in plan sa va petreceti un concediu la munte, apelati la pensiunea Cris din Vatra Dornei.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu