marți, 28 ianuarie 2014

Experienta minunata la pensiunea Cris

Cazarea in Vatra Dornei a fost si va ramane mereu o oaza de liniste pentru persoanele care vin cu probleme si stres din orasele aglomerate. De fiecare data, hotelierii si proprietarii de pensiuni din Vatra Dornei au grija de clientii lor sa-i trateze cu respect, ca acestia sa se reintoarca si sa apeleze din nou la serviciile lor.

Pensiunea Cris din statiunea Vatra Dornei este foarte bine amplasata, astfel incat este capabila sa ofere de la geamurile camerelor o panorama minunata, un peisaj montan specific bucovinean. Despre mancare se spune ca este la fel de buna precum cazarea. Bucatarii restaurantelor prepara bucatele cu mare grija, rabdare si indemanare.



Camerele sunt mereu curatate, aerisite si calduroase, mai ales iarna, pentru amatorii de sporturi de iarna care vin de la partiile de schi din incinta statiunii. Cazarea la pensiunea Cris in Vatra Dornei este ireprosabila. Iar unul dintre motive este buna purtare a personalului si bunastarea camerelor. Fiind utilate cu sisteme de aer conditionat, frigider si obiecte decorative si sanitare, camerele ii fac pe clienti sa se simta ca acasa, iar c
and parasesc Bucovina, sa fie impliniti ca au dat banii pe o experienta minunata.

Asadar, apelati cu incredere la serviciile de cazare ale pensiunii Cris din Vatra Dornei, indiferent din ce colt al tarii veniti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu