luni, 27 ianuarie 2014

Oaza de liniste la Pensiunea Cris

Pensiunea Cris ofera oaspetilor sai servicii de cazare la cele mai inalte standarde. Personalul care da intotdeauna dovada de profesionalism, ii trateaza pe musafiri ca si oaspeti, si nu ca si pe clienti. Dezvoltata ca o afacere de familie, Pensiunea Cris incearca sa tina o relatie mai stransa intre ei si vizitatori. Le ofera la fiecare intalnire acel ceva de ce acestia au nevoie : liniste si intelegere. De aceea au fost construite cele 15 camere foarte spatioase, pentru a oferi oaspetilor un grad mai avansat de libertate.

Turistii vor putea alege intre mai multe oferte. Camere duble, cu 3 locuri sau apartamentul. Apartamentul fiind o inovatie pentru serviciul de cazare, este alcatuit din 2 camere, fiecare cu pat dublu. Pentru a nu se simti izolati in totalitate de lume, musafirii vor putea folosi reteaua wi-fi si cablul TV , disponibile in fiecare camera. De asemenea, sistemul de aer conditionat si articolele sanitare (halate de baie, prosoape si altele) nu vor lipsi din incaperi.

Pensiunea Cris dispune si de o multime de spatii de agrement. Piscina, cu dimensiuni relativ medii, ofera oaspetilor ocazia de a se relaxa dupa o zi aglomerata. Sauna este asemenea destinata musafiriilor spre relaxare. Daca nu aveti nici un plan pe sfaristul saptamanii sau in concediu, apelati cu incredere la serviciile de cazare la Pensiunea Cris.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu