marți, 28 ianuarie 2014

Cea mai buna pensiune, la preturi accesibile.

Daca vizitati statiunea Vatra Dornei, va invitam cu mare drag sa va folositi de serviciile de cazare ale Pensiunii Cris. Unitatea de cazare ofera clientilor sai un minunat loc unde acestia se pot retrage dupa o zi plina de distractie si alte activitati. Avand servicii de foarte buna calitate si un pret rezonabil, pensiunea reprezinta adeseori o oaza de liniste destinata calatorilor sau turistilor.



Pensiunea detine 15 camere dintre care clientii pot alege. Acestia au la dispozitie atat camere cu paturi single, dublu sau matrimonial. Daca aleg o oferta accesibila la preturi bune, oaspetii vor putea servi si masa inlusa in pret.Camerele intotdeauna curate si aerisite, inspira musafiriilor un sentiment de bunastare si libertate. In interiorul acestor camere, se gaseste necesarul pentru a ridica serviciile de cazare la cele mai inalte standarde. Prosoape, halate de baie, plasme, retea Wi-Fi disponibila in fiecare camera si multe altele.

Comportamentul personalului este ireprosabil. Fiind ca o familie, acestia isi trateaza clientii cu mult respect, facandu-i pe acestia sa paraseasca statiunea cu inima impacata si plina de bucurie, intrucat au gasit un loc minunat unde sa isi petreaca noptile la munte.

Asadar, nu evitati sa apelati la serviciile de cazare ale pensiunii Cris. Va veti simti bine si nu veti regreta ca ati trecut pe aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu